Om Yasmine och våra nya öppettider!

Yasmine

Pga rådande pandemi och annat, så har Yasmine minskat sina timmar på salongen. Hon jobbade januari ut, och från februari har det endast varit Lotta och Maria på plats. Yasmine kommer att hoppa in någon dag i månaden vid behov och efterfrågan. Man kan ringa eller skriva till salongen om man vill skriva upp sig på en lista, så hör vi oss när hon ska komma. Det kommer även meddelas på facebook, och vi hoppas att vi så småningom kan fastställa vilka dagar hon kommer till oss så att det blir lättare för er att boka henne. ❤️

Hon kommer till salongen nu på tisdag den 23/2, och det finns lediga tider hos henne. Bara att höra av er!

Öppettider

Vi har fortsatt öppet tisdag-fredag, och lördag vid förfrågan.
Öppettiderna är:

Tis-tors kl. 9-17
Fre kl. 9-15

Maria jobbar:
Ons & fre kl. 9-14

Det går att nå oss både via telefon och messenger, så tveka inte att höra av er om det är något ni undrar!

Kramar Lotta, Maria & Yasmine 🌹