Om Michaela & uppdaterade öppettider!

Förra veckan hade Michaela sin sista dag här hos oss. Hon har fått ta en dag i taget och orkade nästan mars månad ut som det var tänkt. Förr eller senare visste vi att hon måste hem och ta hand om sig och den kommande bebisen, det börjar ju bli dags snart. Men vi kan nog alla hålla med om att hon kommer vara otroligt saknad!!
Michaela har varit här i ca 8 år, så nu blir det tomt utan hennes prat och skratt. Vi hoppas att hon tittar in och hälsar på under sommaren ❤️

Öppettider

Nu är det Maria och Yasmine som är kvar på Maria Eylis Hårstudio. Öppettiderna kommer vara detsamma, alltså tisdag till fredag kl 10-18, medan lördag är en dag som kommer vara öppen vid förfrågan och behov (Maria tar dessa lördagar).
Yasmine jobbar ensam på fredagar.

Observera att öppettiderna kan komma att ändras!

Nu när vår trainee Yasmine är i nivå 3, tar hon 300 kr för klipp fr.om april. Resterande behandlingar är fortsatt halva priset någon månad till, så passa på! Hon tar längre tid på sig då hon fortfarande är under utbildning.

Ha det gott!
Kram Maria & Yasmine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.